SpyHunter gratis downloaden, product details en review

SpyHunter is veilig in gebruik, maar kan moeilijk te verwijderen zijn

SpyHunter van Enigma Software Group USA, LLC is een anti-spyware software die zich richt op spyware & malware detectie en verwijdering in plaats van real-time computer bescherming. Het werkt het beste als een extra malware sanering tool naast de traditionele antivirus en reinigt de resten van hardnekkige computervirussen en potentieel ongewenste programma’s.

Om te beginnen bevat de database met bedreigingen beschrijvingen van een breed scala aan spyware, waaronder adware, browser hijackers, ongewenste systeemtools, maar ook malware, waaronder ransomware, trojans, rootkits, wormen, keyloggers en andere kwaadaardige programma’s. U kunt de instellingen van het programma aanpassen, zodat het start bij het opstarten van het systeem.

De lijst van functies die worden geleverd met SpyHunter’s licentie

 • Up-to-date Malware Definitie Updates. De malware definities worden continu vernieuwd op basis van de laatste gedetecteerde samples. Wat nog beter is, is dat het anti-spyware programma elke keer dat je het opstart controleert op nieuwe updates en als het gevonden wordt, deze automatisch download en installeert.
 • Uitsluitingen lijst. Als je merkt dat SpyHunter continu niet-schadelijke programma’s die je vaak gebruikt detecteert als gevaarlijk, kun je ze toevoegen aan de uitsluitingen lijst en dan zal het beveiligingsprogramma ze in de toekomst niet meer als onveilig identificeren.
 • Eén-op-één klantenondersteuning. Nadat u de licentie voor de software hebt gekocht, krijgt u toegang tot exclusieve technische ondersteuning die alle problemen oplost die de software niet automatisch oplost.
 • Krijg aangepaste malware-fixes. Nog een uitstekende functie die helpt om tijd te besparen. Je kan contact opnemen met Spyhunter’s support team om aangepaste malware fixes te krijgen wanneer je maar wilt. Je krijgt een geautomatiseerde aangepaste fix gebaseerd op het probleem dat je ervaart.
 • Gebruiksvriendelijk. SpyHunter 5 is een makkelijk te gebruiken malware herstel tool. Zelfs onervaren computer gebruikers vinden deze software gebruiksvriendelijk en zeggen dat het hen niet lang duurde om te begrijpen hoe bepaalde instellingen te veranderen, scans uit te voeren of gedetecteerde bedreigingen te verwijderen.
 • Rollback-functie. Als de anti-spyware software een object verwijdert dat geen bedreiging was en je wilt het terughalen, profiteer dan van SpyHunter’s backup functie. Het zal het verwijderde bestand terugzetten naar de originele locatie.
 • Netwerk Sentry. Dit extra instellingen’ paneel staat je toe om systeem netwerk instellingen te controleren en helpt om ongeautoriseerde modificaties van je Internet verbinding te voorkomen. Je HOSTS bestand zal ten alle tijden beschermd zijn, en je krijgt ook een optie om gelijke bescherming te bieden aan andere geselecteerde Windows systeembestanden. SpyHunter zal een oogje houden op de DNS server en je informeren over vreemde wijzigingen van DNS instellingen. Tenslotte voorkomt de anti-spyware dat malware de homepage instellingen van je browser wijzigt.
 • Scan Scheduler. Deze functie is gemaakt met de bedoeling om de gebruiker toe te laten dagelijkse scans van het computersysteem te plannen op tijdstippen die de computergebruiker schikken. U kunt dagelijkse scans, om de dag scans, elke weekdag scans instellen, of een ander gewenst tijdsinterval kiezen. De scan kan echter alleen worden gestart als uw computer is ingeschakeld.
 • Aangepaste scanoptie. Heeft u geen tijd om een volledige computerscan uit te voeren? Geen zorgen. Stel de software in om specifieke computergebieden te controleren, zoals Geheugen, Register, Bestanden, Cookies of Rootkits.
 • Gratis cookiedetectie en malware blocker.

SpyHunter prijs

SpyHunter is een betaalde software. De licentie voor een jaar kost $39.99; het biedt echter een systeem scanning functie zonder kosten. Echter, zodra u bedreigingen in uw systeem ontdekt, kunt u wat tijd besteden aan hun handmatige verwijdering. Als u tijd wilt besparen, kunt u ook investeren in een anti-spyware software die de reiniging voor u kan doen.

Er is niet zoiets als SpyHunter gratis, en alle downloads beloven u “spyhunter free download full version” zijn waarschijnlijk te houden sommige mysterieuze en mogelijk kwaadaardige bijlagen. Wees zeer voorzichtig en zorg ervoor dat u de licentie verkrijgen uit betrouwbare bronnen, of u zou kunnen eindigen met grote computer infectie die kan beschadigen alle bestanden op uw systeem!

Onze deskundigen merkte een interessante marketing truc gebruikt door SpyHunter. Zodra u probeert te SpyHunter van computer verwijderen, geeft het u een laatste aanbod voor het verkrijgen van de licentie voor $10 dollar alleen! Lijkt een geweldige deal, toch? Echter, dit aanbod beschikbaar voor nieuwe gebruikers die nooit licentie vóór hebben gekocht zou kunnen zijn. Echter, dergelijke prijs zeker maakt een uitstekende aas.

Compatibiliteit en installatie

 • SpyHunter is compatibel met Microsoft Windows besturingssysteem alleen. Het werkt het beste met deze versies van Windows: XP (32-bit) Home/Professional/Tablet PC/Media Center (32-bit), Service Pack 2 of later;
 • Vista en 7 (32- en 64-bits versies), inclusief Starter/Home Basic of Premium/Business/Ultimate;
 • 8, 8.1, 8 Pro (32- en 64-bits versies);
 • 10 Home/Professional/Enterprise/Education (32- en 64-bits versies).

De software heeft specifieke hardwarevereisten

 • Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista/Microsoft Windows 7/Microsoft Windows 8: de software vereist 1 GHz of hoger;
 • 1 GB RAM en 200 MB beschikbare ruimte op de harde schijf. Sprekend over software vereisten, SpyHunter 5 werkt met IE 6.0 of later.

Er is echter een extra kwestie met betrekking tot de software die we graag willen aanpakken. Het lijkt erop dat momenteel Malwarebytes Inc, de maker van twee bekende spyware en malware verwijdering tools – Malwarebytes Anti-Malware en AdwCleaner SpyHunter en RegHunter (producten van Enigma Software Group) blokkeert.

De ontwikkelaar van SpyHunter heeft juridische stappen ondernomen tegen de ontwikkelaar van Malwarebytes om het probleem aan te pakken waarvan wordt aangenomen dat het is ontstaan uit concurrentieoverwegingen. Houd echter in gedachten dat de twee producten niet samen kunnen werken vanwege het beschreven probleem, en dat je misschien Malwarebytes moet uitschakelen of de-installeren als je SpyHunter wilt gebruiken.

SpyHunter installatie hulp

 1. Om SpyHunter op je computer te installeren, download je zijn installer van een betrouwbare bron, bijvoorbeeld, de officiële ontwikkelaar’s (Enigma Software) pagina. Je zult een bestand ontvangen met de naam SpyHunter-installer.exe. Dubbel klik het om het te starten.
 2. Volg de instructies op je scherm om de software te installeren.
 3. Na het voltooien van het installatie proces, herstart je je computer.
 4. Gefeliciteerd! Je bent klaar om SpyHunter 4 te gebruiken.

Lab test resultaten

Omdat de vijfde versie van de software erg nieuw is, kunnen we op dit moment alleen lab test resultaten geven voor de vierde (de vorige) versie van SpyHunter. Verschillende bekende labs die gespecialiseerd zijn in het testen van beveiligings software inspecteren voortdurend SpyHunter’s capaciteiten.

Een van zulke labs is AV-TEST, die uitstekende SpyHunter’s malware verwijdering resultaten heeft gedeeld. Het is erin geslaagd om 20 van de 20 malware monsters te identificeren en schoon te maken. In twee testen uitgevoerd door het onafhankelijke test lab, scoorde de anti-spyware een perfecte 100%.

Het tweede lab dat we willen noemen is AV-Comparatives, weer een andere gerenommeerde beveiligings software test organisatie. Volgens hen werkt deze eenvoudig te gebruiken en handige malware verwijderingstool uitstekend voor niet-deskundige gebruikers.

Wanneer het op een schoon systeem werd uitgevoerd, toonde het geen gedetecteerde bedreigingen (net zoals verwacht; wat betekent dat de software geen misleidende marketing techniek gebruikt die vals-positieve detecties inhoudt).

SpyHunter heeft ook de neiging om de gebruiker om toestemming te vragen als hij/zij een onbekend programma op het systeem uitvoert. Zodra het onbekende programma werd uitgevoerd, werd een andere SpyHunter scan uitgevoerd om malware te detecteren en verwijderen.

De tweede test was gericht op de malware verwijderings capaciteiten van het programma. De resultaten laten zien dat SpyHunter kan worden beoordeeld als “goed,” hoewel niet “erg goed”. Het kreeg echter 82 punten, terwijl de beoordeling “zeer goed” begint bij 85 punten, wat niet zo ver weg is.

De gedachten van deskundigen over SpyHunter

Goede dingen over de anti-spyware oplossing

 • SpyHunter heeft een gebruikersvriendelijke interface en is een makkelijk te gebruiken product. Het biedt zelfs korte malware beschrijvingen om mensen te helpen begrijpen wat voor bedreigingen er gedetecteerd zijn op hun computers.
 • Handige DNS bescherming functie.
 • Goede malware verwijderingsresultaten – ruimt sporen op van hardnekkige en vervelende spyware en malware resten die traditionele antivirus misschien mist.

Niet-zo-goede dingen

 • Zo-zo, nauwelijks betrouwbare real-time beschermingsfunctie.
 • “Unknown Object Execution” pop-ups verschijnen niet alleen voor verdachte uitvoerbare bestanden, maar ook voor legitieme en veilige software-installateurs.
 • Zwakke resultaten in het detecteren van malware droppers – de software identificeert ze bijna nooit voor of tijdens de uitvoering.

coopalacarte team raadt aan om SpyHunter 5 te gebruiken naast traditionele antivirus software. Het is zeer effectief bij het vinden van specifieke spyware bedreigingen. Echter, wanneer je het hebt over meer gecompliceerde malware infecties, wil je jezelf misschien verzekeren van een robuuste en professionele antivirus tool.