Restoro review en gratis downloaden

Wat is Restoro en hoe werkt het?

Restoro is de ultieme software voor het verwijderen van malware en het herstellen van uw pc, ontworpen voor Windows-computers. Het biedt een snelle en grondige systeemdiagnose, levert vervolgens robuuste systeemoptimalisatie, verwijdert spyware en virussen, en repareert vervolgens het Windows-register. Dit pakket kan de prestaties van uw computer aanzienlijk verbeteren. Bovendien maakt de software gebruik van een up-to-date Windows OS-bestandendatabase, zodat het beschadigde OS-bestanden kan vervangen zonder dat u het hele besturingssysteem opnieuw hoeft te installeren.

Wanneer een computer slecht begint te werken of verschillende foutmeldingen geeft, kiezen veel gebruikers voor de oude methode – Windows opnieuw installeren. Dat betekent echter vaak dat persoonlijke bestanden en opgeslagen gegevens of instellingen verloren gaan. Met Restoro kunt u uzelf tijd besparen en verschillende problemen met uw computersysteem snel oplossen.

Deze software is de beste keuze als u:

  • Geen zin hebt om talloze registeropruimers en systeemoptimalisatoren te downloaden die nauwelijks werken;
  • Wilt weten of uw systeem geïnfecteerd is;
  • Uw Windows installatieschijf niet kunt gebruiken omdat deze verouderd of beschadigd is;
  • Geen tijd kunt verspillen met het opnieuw verzamelen van al uw bestanden en weer van voren af aan wilt beginnen;
  • Geen zin hebt om fouten handmatig op te lossen, software opnieuw te installeren of te zoeken naar verloren licentiesleutels.

Is Restoro veilig?

Restoro is 100% veilig. Het is een absoluut legitiem programma en het behoort op geen enkele manier tot de viruscategorie. Bovendien, in tegenstelling tot andere onbetrouwbare programma’s, bundelt het geen extra’s naast zich. De PC Repair tool wordt veilig geacht door Microsoft Security zelf en andere bekende antivirus programma’s. Daarom kan het veilig worden gebruikt in combinatie met een andere beveiligingssoftware indien gewenst door de computergebruiker.

Bovendien, Restoro.com wordt beschouwd als veilig en heeft Norton Trust Seal. Dezelfde informatie wordt bevestigd door McAfee Secure scan. Bovendien heeft het de gerenommeerde AppEsteem bevestiging, de dienst die certificering biedt voor vertrouwde apps. Dat gezegd hebbende, zijn er meer dan genoeg argumenten om te bewijzen dat de software 100% legitiem is.

Compatibiliteit en systeemvereisten

Restoro is ontworpen voor Microsoft Windows-besturingssystemen. Wat goed is, is dat het programma niet afhankelijk is van een verscheidenheid aan lokale componenten om te draaien. Het vereist enkel een netwerkverbinding en 512 MB RAM beschikbaar. Omdat het zo licht is, kan het zelfs op de meest trage of oude computers een diagnose stellen en functioneren.

Restoro Review: Functionaliteit en Functies

Herstel Windows Fouten, inclusief BSoD

Het Windows besturingssysteem staat erom bekend dat het vaak fouten weergeeft. Deze kunnen optreden als gevolg van verschillende redenen, waaronder defecte of beschadigde systeembestanden of zelfs malware-activiteit. Hoewel sommige pc-gebruikers kiezen voor handmatige foutreparatie en lange handleidingen voor handmatige reparatie volgen, kunnen dergelijke pogingen zonder specifieke computerkennis meer kwaad dan goed doen. Restoro kan automatisch beschadigde of defecte Windows systeembestanden identificeren en ze vervangen door veilige en gezonde bestanden uit zijn database met 25.000.000 bestanden.

Het uitvoeren van een scan met een dergelijk programma is een goed idee wanneer u merkt dat bepaalde programma’s op uw pc voortdurend vastlopen of bevriezen. Het kan helpen om die fout veroorzakende componenten te identificeren zonder de noodzaak om het hele besturingssysteem opnieuw te installeren.

De gerecenseerde software kan u ook helpen bij het oplossen van verschillende Blue Screen of Death-fouten, kortweg BSoD genoemd. Deze staan bekend als fatale systeemfouten, die vaak voorkomen dat het besturingssysteem kan draaien. Het kan nodig zijn om uw PC op te starten in Veilige Modus met Netwerken om Restoro scan te downloaden en uit te voeren, als u niet in staat bent om het systeem regelmatig op te starten.

Beschadigde DLL’s repareren

Ontbrekende, beschadigde of defecte DLL-bestanden (Dynamic Link Library) worden meestal veroorzaakt door storingen in het computergeheugen, softwareproblemen (veelvuldig installeren/deïnstalleren van programma’s door de gebruiker), een beschadigd register of defecte harde schijven. DLL’s staan bekend als de meest voorkomende onderdelen van Windows die fouten veroorzaken, en zonder deze kunnen programma’s niet goed draaien. Als DLL’s bij u problemen veroorzaken bij het opstarten van programma’s, kan Restoro helpen om het probleem eenvoudig en snel op te lossen.

Gebruik Restoro om ontbrekende of beschadigde DLL-bestanden veilig te vervangen. Waag het niet om afzonderlijke ontbrekende onderdelen online te downloaden, omdat deze kunnen worden aangevuld met onveilige onderdelen.

Spyware/malware verwijderen en schade herstellen

Restoro gebruikt de scanengine van Avira om spyware (zoals adware, browser hijackers en andere potentieel ongewenste programma’s) en malware (zoals Trojaanse paarden, Rootkits, wormen en dergelijke) te detecteren en te verwijderen. De software zal gedetecteerde bedreigingen deactiveren en in quarantaine plaatsen, zodat ze geen schade meer kunnen aanrichten.

PC Security-scan identificeert malware, virussen, Trojaanse paarden en spyware-bedreigingen en verwijdert ze.
Het volgende wat Restoro doet is de virusschade herstellen door beschadigde Windows OS-bestanden te herstellen met schone bestanden. Daarom worden alle besturingssysteembestanden, DLL’s en registeronderdelen vervangen door intacte bestanden.

In sommige gevallen kan de software niet werken (door BSoD-fouten of ernstige virusschade). In dat geval is het aanbevolen om Restoro te downloaden en uit te voeren in Veilige modus met netwerkverbinding.

Resultaten scannen

Restoro levert een gedetailleerde systeembeoordeling, verdeeld in drie delen: hardware, beveiliging en stabiliteit.

De hardwarescan in uitvoering.

  • Hardware scan. Identificeert problemen met betrekking tot hardware, zoals weinig geheugenruimte. Weinig RAM-geheugen resulteert vaak in een lage systeemsnelheid. Bovendien wordt het RAM-geheugen van de PC vergeleken met het wereldwijde gemiddelde. De software identificeert ook problemen met het vermogen of de temperatuur van de CPU.
  • Stabiliteitsscan. De stabiliteitsscan identificeert programma’s die vaak crashen.
  • Beveiligingsscan. Deze scan is ontworpen om Spyware en Virussen op te sporen die zich bevinden op de meest voorkomende plaatsen waar malware wordt uitgevoerd. De systeembestanden die door de virussen zijn beschadigd, worden vervangen door gezonde bestanden uit de online database.

PC Stabiliteit scan identificeert programma’s die het meest crashen.

Wat ook geweldig is, is dat deze PC reparatie software het mogelijk maakt om de PC terug te zetten in de staat van voor de reparatie als de resultaten je niet bevallen. Bovendien, als u wilt weten hoe u Restoro kunt verwijderen, hoeft u het alleen maar te verwijderen via Programma’s toevoegen/verwijderen in Windows Instellingen.

Dingen die het niet repareert

Restoro repareert geen programma’s van derden die niet standaard zijn opgenomen in het Windows-besturingssysteem. Het is een programma dat volledig met het Windows-besturingssysteem werkt en is ontworpen om de topprestaties ervan te herstellen. Als u problemen ondervindt met een programma van derden, kunt u het beste proberen het opnieuw te installeren, of het volledig te verwijderen als het niet compatibel is met uw besturingssysteem.

Let erop dat de software is ontworpen om bedreigingen te verwijderen, maar het werkt niet als een traditionele antivirus, dus het moet worden gezien als een extra oplossing daarvoor, omdat het functionaliteit biedt die typische antivirusprogramma’s niet bieden.

Ten slotte kan de software geen hardwaregerelateerde problemen oplossen – het geeft aanbevelingen, die u misschien in gebruik wilt nemen. Dat gezegd hebbende, wilt u misschien uw RAM upgraden of aanbevolen computeronderdelen vervangen.

Prijzen

Restoro scant het systeem GRATIS. Het is handig om te controleren of er problemen zijn met het systeem. Om gedetecteerde problemen te repareren is een licentiecode nodig.

De licentiesleutel van Restoro kost ongeveer $39,95 per jaar, maar de prijs kan variëren door kortingen die worden toegepast op het moment van aankoop. Dit is inclusief licentie voor onbeperkt gebruik voor één computer. Er is ook een optie om een eenmalige reparatie aan te schaffen, maar prijstechnisch lijkt de licentieoptie van een jaar veel beter, omdat u onbeperkt kunt scannen, bedreigingen kunt verwijderen en het computersysteem kunt optimaliseren.

Als u niet tevreden bent met de software, stellen de ontwikkelaars een geld-terug-garantie voor binnen 60 dagen na aankoop. Bovendien hebben eigenaars van de licentie toegang tot 24/7 ondersteuning.

Kies niet voor Restoro cracks

Aangezien dit programma een populaire software is onder computergebruikers en ondanks het feit dat het zijn licentiesleutel aanbiedt voor een eerlijke prijs, beginnen sommigen te zoeken naar Restoro crack of gratis licentiesleutel. Net zoals bij elke andere software, moet u geen illegale bestanden downloaden.

Recente rapporten tonen aan dat cybercriminelen vaak softwarepakketten inpakken met bestandsvernietigende malware zoals STOP/DJVU, dus als u aan de veilige kant wilt staan, zorg er dan voor dat u het programma alleen downloadt van officiële bronnen, en verkrijg de Restoro licentiesleutel op legale wijze. Als u het programma wilt downloaden, kunt u de link gebruiken die op onze site staat (en die officieel is bevestigd door de software-ontwikkelaar).

Conclussie

Op basis van onze ervaring is Restoro een betrouwbare en nuttige computerherstelsoftware die gemakkelijk te gebruiken is en zeker een top-pick is om slecht functionerende computer te repareren. Het identificeert gemakkelijk hardware-, beveiligings- en stabiliteitsgerelateerde problemen en helpt om ze in een mum van tijd te verhelpen.

Wat meer is, zijn ingebouwde malware verwijdering motoren kunnen helpen om computer bedreigingen op te ruimen en virus schade aan Windows OS bestanden te herstellen. Plus, als er zich problemen voordoen, kunt u altijd contact opnemen met de 24/7 e-mailondersteuning van het bedrijf en hulp van hen krijgen. Onnodig te zeggen dat dit helpt om dure kosten voor computertechnici te vermijden.

Over het algemeen heeft Restoro tijdens onze tests geholpen om de prestaties van de computer te verbeteren en verschillende hardnekkige fouten te herstellen waar we niet vanaf konden komen. Onze aanbeveling zou zijn om het naast een traditionele antivirus te gebruiken.

Restoro Review 2021

Naam: Restoro

Beschrijving: Restoro is een bekend computerherstelprogramma dat spyware/malware detecteert en verwijdert, helpt bij het terugdraaien van virusschade op het systeem, Windows-fouten herstelt, defecte of corrupte systeembestanden, zoals DLL’s, vervangt en BSoD-problemen oplost.

Besturingssysteem: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP

Toepassingscategorie: Windows PC Reparatie

Auteur: Restoro Services Ltd

Samenvatting
Restoro is een uitstekende pc-reparatiesoftware om te gebruiken na een malware-aanval of wanneer u geconfronteerd wordt met een vervelende Windows-fout. Het programma is extreem licht en kan zelfs de meest bevriezende en trage computers diagnosticeren. Met zijn 25.000.000 vervangende bestandsserver, The Repository, die voortdurend wordt bijgewerkt, kan het beschadigde of defecte systeembestanden vervangen. Bovendien maakt het gebruik van malwaredetectiescanners van wereldklasse om bestaande bedreigingen te identificeren en uit het systeem te verwijderen.