Gedetailleerd DFNDR Veiligheidsoverzicht 2021 – Gratis downloaden

Behoorlijke antivirus voor uw Android of iOS apparaat, perfect in de rol van bemiddelde antivirus oplossing.

Is DFNDR Security voldoende in 2021?

DFNDR Security is een mobiele antivirus voor iOS- en Android-apparaten. Het heeft veel positieve recensies op Google Play en een enorm aantal downloads. En dat komt niet als een verrassing, want DFNDR biedt veel nuttige functies en extra functies die de prestaties van het apparaat kunnen verbeteren. Natuurlijk belooft deze antivirus voor mobiele apparaten om gebruikers te voorzien van top-notch beveiliging en bescherming tegen alle bedreigingen, waaronder phishing en datalekken.

In onze DFNDR Security review willen we nagaan of deze beloften werkelijkheid worden zodra de app geïnstalleerd is en of deze antivirus je toestel echt veilig kan houden in 2021. We kijken naar functies, labtests, de kwaliteit van gebruikersondersteuning en de interface.

De lijst met voordelen en nadelen

Voordelen

 • Gemakkelijk te gebruiken en vrij licht
 • Veel nuttige functies
 • De gratis versie biedt de volledige set functies
 • Extra tools zoals VPN en wachtwoordbeheer zijn gratis

Nadelen

 • Lab tests zijn inconsistent
 • De gratis versie is overladen met advertenties

Kenmerken van DFNDR Security

 • Scannen in real time
 • Scannen op verzoek
 • Automatisch scannen
 • Anti-spyware
 • Identiteitsdiefstal-monitoring
 • Anti-hacking
 • Bescherming tegen gegevenslekken
 • Antidiefstal
 • Applock
 • Veilig app-installatieprogramma
 • Opschonen
 • WhatsApp hacking waarschuwing

DFNDR biedt vrij veel beveiligingsfuncties – het is in staat om gebruikers te beschermen, niet alleen tegen malware, maar ook tegen phishing en spyware. Het waarschuwt je ook als je online geïnfecteerde links tegenkomt, zodat je wegblijft van ransomware. De app waarschuwt je ook over datalekken waarbij je wachtwoorden betrokken zijn en vertelt je of iemand heeft geprobeerd WhatsApp te hacken. Deze laatste functie is semi-bruikbaar omdat het niet de enige messenger is die mensen gebruiken. Dus als je liever een andere messaging app gebruikt dan WhatsApp, zal deze functie niet handig voor je zijn. Bovendien zal DFNDR Security antivirus de apps controleren op veiligheid voordat je ze installeert.

De opruimingsset van functies omvat een geheugenbooster, wat een geweldig hulpmiddel is om de prestaties te verbeteren. Ook is er een CPU koeler en een reiniger die zich zal ontdoen van prullenbak bestanden en dubbele foto’s. Bovendien krijg je een functie die de veiligheid van je verbinding controleert.

Betrouwbaarheid en beveiliging

Hoe cool alle toevoegingen ook zijn, we installeren een antivirus om onze apparaten en gegevens veilig te houden. Daarom is het het belangrijkste wat we moeten controleren. DFNDR van PSafe belooft je gadget te beschermen tegen vrijwel elke bedreiging die online bestaat. Laten we eens een kijkje nemen in de lab tests en zien of het echt waar is.

Scanning functies

Het belangrijkste scanprogramma is een veiligheidsscan die door alle geïnstalleerde apps gaat om te zien of er kwaadaardige programma’s zijn. Dit proces is vrij snel – het kostte DFNDR minder dan een minuut om alle 77 apps te controleren die geïnstalleerd waren op de Android smartphone die we gebruikten om deze antivirus te testen.

Zodra de scan is voltooid, biedt het systeem je aan om de nieuwe scan in te plannen, wat vrij handig is. Je kunt de app instellen om je apparaat regelmatig te controleren, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. U kunt ook een volledige scan uitvoeren die alle bestanden in het geheugen omvat. Dit duurt langer dan een veiligheidsscan omdat het hele archief wordt doorzocht.

Bescherming tegen malware

Het is erg moeilijk om iets met zekerheid te zeggen over de betrouwbaarheid van DFNDR Security antivirus als het gaat om malware, omdat de laatste keer dat het door labtesten ging terug was in mei 2018. Het staat geregistreerd als PSafe – dat is de ontwikkelaar van deze antivirus-app. De resultaten waren vrij goed, maar het doet er nu niet toe omdat er twee jaar zijn verstreken.

Maar we kunnen altijd rekening houden met de mening van gebruikers, die nogal tevreden lijken te zijn met deze antivirus. Zij zeggen dat hun apparaten schoon blijven en goed presteren sinds ze DFNDR hebben geïnstalleerd. Ook, gezien het feit dat deze app de virusdatabase gebruikt die alle andere top antivirussen ook gebruiken, kunnen we aannemen dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Vergeet alleen niet om uw DFNDR te updaten.

Bescherming tegen phishing

Gevorderde gebruikers kunnen een phishing e-mail, bericht of zelfs website detecteren zonder extra tools. Maar het is altijd fijn om een back-up te hebben, vooral gezien het feit dat phishing-methoden die hackers gebruiken nu geavanceerder zijn geworden.

DFNDR biedt anti-phishing bescherming als onderdeel van zijn anti-hacking functie. We hebben echter alleen de tool gevonden waarmee je de link kunt invoeren en zien of het kwaadaardig is. Bij gebruik van deze antivirus zijn we geen waarschuwingen tegengekomen over phishing, dus misschien is het controleren van links het enige waar DFNDR nuttig voor is. Het is een leuk concept, maar we denken dat het beter zou hebben gewerkt als de antivirus automatisch links zou controleren in real-time modus.

Ransomware bescherming

Ransomware verschijnt meestal op uw toestel wanneer u iets installeert. Aangezien DFNDR Security antivirus alle apps controleert op veiligheid voordat ze worden geïnstalleerd op uw apparaat, zou het u ook moeten beschermen tegen ransomware. Er is echter geen informatie op de PSafe website over DFNDR dat in staat is je te beschermen tegen ransomware.

Hoewel we een aantal ransomware als testexemplaar hadden, en deze antivirus had bijna geen tijd nodig om het te detecteren. Dus kunnen we zeggen dat DFNDR je kan beschermen tegen dit soort bedreigingen voordat de malware het systeem schade toebrengt. Laat de real-time scanning gewoon aanstaan en voer regelmatig volledige scans uit.

Gebruiksgemak

De DFNDR app biedt een gestroomlijnde en eenvoudige interface die u niet in verwarring zal brengen. Het is heel gemakkelijk om te begrijpen wat je moet doen vanaf de eerste seconden dat je deze antivirus opstart. Alle functies zijn goed georganiseerd en zeer moeiteloos te vinden. U zou dus geen problemen moeten ondervinden bij het gebruik van deze toepassing.

De scanopties zijn eenvoudig te navigeren, en de resultaten zijn zeer informatief. U kunt zien welke bestanden en apps zijn gecontroleerd en welke bedreigingen zijn gevonden als die er zijn. Zelfs de minst technisch onderlegde persoon zal in staat zijn om uit te vinden hoe DFNDR te gebruiken in een mum van tijd. Zelfs geavanceerde functies zoals app lock of link checker zijn zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. De app vertelt u wat u moet doen om uw doelen te bereiken. En alle opschoningstools doen hun werk zonder dat u een vinger uitsteekt. Je hoeft niets te controleren.

We merkten geen negatieve impact van DFNDR op de prestaties van het toestel. De antivirus is zeer licht en heeft niet veel middelen nodig. Als je gadget niet al te verouderd is, zul je geen vertragingen of haperingen ervaren bij het gebruik van DFNDR Security. Echter, eigenaren van oudere apparaten zullen niet in staat zijn om deze antivirus te installeren omdat het niet beschikbaar is voor hen.

DFNDR Prijzen & Gratis Versie

 • Gratis versie: beschikbaar
 • Premium versie: €79.99/jaar

Klantenondersteuning

Er is geen live chat in de app of op de website. U kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam via e-mail door uw vraag te sturen naar [email protected]. Er is ook een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen op de PSafe website. Daar vindt u misschien oplossingen voor de problemen die u ondervindt of antwoorden op vragen die u misschien heeft.

U kunt ook een recensie achterlaten in Google Play, en zoals de praktijk uitwijst, beantwoorden de ontwikkelaars alle recensies en doen ze dat vrij snel. U kunt dus verwachten dat het personeel uw vraag beantwoordt of u vraagt om in detail over uw problemen te schrijven in de e-mail.

PSafe

PSafe is een ontwikkelaar van mobiele apps die als doel hebben mobiele apparaten te beschermen en de prestaties ervan te verbeteren. Het bedrijf werd in 2010 in Brazilië opgericht door ontwikkelaars uit Silicon Valley. Nu heeft PSafe een hoofdkantoor in San Francisco en veel kantoren over de hele wereld.

DFNDR Security is het vlaggenschip van deze leverancier, maar er zijn ook andere tools naast de antivirus. Onder de producten van PSafe vindt u een VPN, wachtwoordmanager, prestatiebooster, batterijmanager, een veilige kluis voor uw gevoelige bestanden, en de dienst waarmee u links kunt controleren. Alle apps bieden zowel gratis als premium opties.

DFNDR Beveiliging Alternatieven & Concurrenten

 • DFNDR Beveiliging vs Avast Antivirus
 • DFNDR Security vs AVG Antivirus
 • DFNDR Beveiliging vs Bitdefender Antivirus
 • DFNDR Security vs TotalAV Antivirus
 • DFNDR Beveiliging vs McAfee Antivirus

Ons oordeel

DFNDR Security zal je beschermen tegen malware en ransomware en je helpen je apparaat optimaal te houden. We kunnen niet beweren dat het 100% betrouwbaar is, alleen omdat er geen lab tests zijn die deze antivirus de laatste tijd heeft ondergaan. Maar gebruikers zijn tevreden over de bescherming die het biedt.

De gratis versie biedt veel mogelijkheden; sommige functies zijn echter alleen beschikbaar voor premium gebruikers. We zouden zeggen dat de gratis versie voldoende is omdat het de volledige set van beveiligingstools biedt. Maar er zijn zo veel advertenties dat we kunnen begrijpen dat gebruikers bereid zijn te betalen voor een abonnement om alleen maar van de banners af te zijn.