Malwarebytes AdwCleaner gratis downloaden en review

Zijn pop-up advertenties uw online ervaring aan het verpesten? Is uw startpagina of zoekmachine plotseling veranderd zonder uw uitdrukkelijke instructie? Als u ja antwoordde op één van deze vragen, bent u misschien het slachtoffer van Adware – een berucht type van malware. U hebt een gespecialiseerde toepassing zoals Malwarebytes AdwCleaner nodig om uw apparaat in zijn normale staat te herstellen en verdere aanvallen af te wenden.

Wat is Adware

Adware is een gesofisticeerde malware die uw browser overneemt. Het wordt opzettelijk gebundeld met andere hulpprogramma’s die u op uw apparaat installeert. Daarom heeft het onbeperkte toegang tot uw browserinstellingen en privégegevens. Over het algemeen is Adware moeilijk te detecteren en uit te roeien. Daarom is een adware cleaner nodig om het aan te pakken. Malwarebytes AdwCleaner werkt door het detecteren van Adware en het verwijderen ervan van uw computer. De toepassing is ontworpen voor gebruik op zowel thuiscomputers als in grote organisaties.

Waarom u Malwarebytes AdwCleaner nodig heeft

Het elimineert adware en ongewenste programma’s

De AdwCleaner zal uw browsers grondig inspecteren. Het pikt Adware, browser hijackers, spyware en andere vormen van potentieel ongewenste programma’s (PUPs) eruit en verwijdert ze. De app technologie maakt het mogelijk om zelfs de lastigste malware te vinden en te vernietigen.

Verwijdert onpraktische werkbalken en voorgeïnstalleerde software

U kunt zich ontdoen van frustrerende toolbars en voorgeïnstalleerde software met Malwarebytes AdwCleaner. Alle ongewenste gebundelde software kan worden verwijderd. Dergelijke programma’s brengen uw apparaat in gevaar omdat spyware en PUPs gemakkelijk uw computer kunnen schenden. Met AdwCleaner kunt u uw browserinstellingen herstellen door programma’s uit te roeien die kunnen worden gebruikt om aanvallen te orkestreren.

Scant

Met Malwarebytes AdwCleaner kunt u scans uitvoeren om ervoor te zorgen dat u niet wordt blootgesteld aan malware via uw browser. Het starten van een scan is eenvoudig en het duurt erg kort om de scans uit te voeren en uw apparaat schoon te maken.

Voordelen

Gebruikt weinig computerbronnen
Voor zo’n nuttige toepassing zou u denken dat het u wel wat tijd zal kosten om hem aan de praat te krijgen. Gelukkig heeft Malwarebytes AdwCleaner geen installatie nodig en gebruikt het zeer weinig geheugen en rekenkracht. Eenmaal gedownload, kunt u het uitvoeren en scans uitvoeren.

Gemakkelijk te gebruiken

De toepassing heeft een eenvoudige gebruikersinterface. U hoeft niet in het dashboard te rommelen om een scan te starten, want het is gebruiksvriendelijk.

Snelle scans

Het uitvoeren van een scan is niet alleen comfortabel, maar het is ook een zeer snel en toch grondig proces. Snelle scans maken het gemakkelijk om uw computer beschermd te houden.

Meertalige ondersteuning

De app ondersteunt verschillende talen, tot 26 aan toe. Ondersteunde talen zijn onder andere Engels, Arabisch, Duits, Chinees en Russisch.

Nadelen

Systeemvereisten

Malwarebytes AdwCleaner heeft echter beperkte ondersteuning omdat het alleen beschikbaar is voor Windows 7, 8 en 10 gebruikers.

Aanbevelingen

Ongewenste advertenties en werkbalken kunnen uw browse-ervaring verpesten, allemaal door toedoen van Adware. Als de prestaties van uw apparaat op mysterieuze wijze zijn vertraagd, is dat geen hopeloze situatie. U kunt uw computer optimaliseren en beveiligen met Malwarebytes AdwCleaner. De AdwClean toepassing is snel en gemakkelijk te gebruiken. En het is nog goedkoper ook! Download hier gratis Malwarebytes AdwCleaner en begin met opschonen.